Σας άρεσε το Blog μας; Κάντε «Like»

Έγκυος στα 13, μάνα στα 14... δολοφονημένη στα 17

vic1 Τη σκότωσε ο ναρκομανής σύντροφός της
.Η Kelsey Shaw ήταν μόλις 12 ετών όταν άρχισε να βγαίνει με τον 14χρονο τότε Callum Willcocks. Μέσα σε δύο χρόνια είχαν ήδη αποκτήσει ένα παιδί και η ζωή τους είχε ήδη...

σημαδευτεί από χρήση ναρκωτικών ουσιών, κατανάλωση αλκοόλ και απιστίες.
Πέντε χρόνια μετά η Kelsey δολοφονούνταν σε ηλικία 17 ετών, από τον ίδιο της το σύντροφο, ο οποίος τη στραγγάλισε επειδή πίστευε ότι «ξενοκοιμόταν»!
Ο συνήγορος υπεράσπισης του Willcocks, Stuart Driver QC, δήλωσε: «Η σχέση τους ήταν ένα καταστροφικό “κοκτέιλ” επειδή είχαν πολύ έντονα συναισθήματα ενηλίκων, αλλά την ανωριμότητα παιδιών».
Χτες ο Willcocks καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλάκιση για φόνο, ενώ οι ένορκοι δεν του αναγνώρισαν το ελαφρυντικό της διαταραγμένης προσωπικότητας. Ψυχολόγος που κατέθεσε στο δικαστήριο, υποστήριξε ότι η ψυχική του υγεία είχε επηρεαστεί από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και χρήση κοκαΐνης, που έκανε κάθε σαββατοκύριακο.

Οι δυο νέοι γνωρίστηκαν στο Speke του Liverpool ένα χρόνο αφότου η Kelsey πήγε στο γυμνάσιο. Μέσα σε ένα χρόνο είχε μείνει έγκυος. Εκείνος είχε ήδη εξάρτηση από το αλκοόλ. Τον είχαν διώξει από περισσότερα από 10 σχολεία επειδή δε μπορούσαν να ανεχτούν τα ξεσπάσματα θυμού του.
Η κορούλα τους Caitlin, γεννήθηκε το 2008, όταν η Kelsey ήταν 14 ετών και ο Willcocks 16.
Ένα μήνα μετά η Kelsey έγραφε στο MySpace, ότι ήθελε να παρατήσει το σχολείο και πως της άρεσε να βγαίνει με τα «κορίτσια και να πίνουμε και όλα αυτά», ενώ πρόσθεσε ότι λάτρευε την κόρη της.
Εκείνη την εποχή ο Willcocks είχε παρατήσει το σχολείο, έκανε χρήση κοκαΐνης και χασίς, ενώ πλήρωνε για αυτά κλέβοντας αυτοκίνητα και κάνοντας διαρρήξεις.

Το 2008 καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση για εμπορία κοκαΐνης και ηρωίνης. Ο «χωρισμός» του από την Kelsey εξαιτίας αυτού τον γέμισε με υποψίες ότι του ήταν άπιστη.
Τότε έγραψε στο MySpace ότι δεν άντεχε την ιδέα να μεγαλώσει το παιδί του άλλος άντρας. Της ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» αφήνοντας υπονοούμενα ότι θα αυτοκτονήσει.
Πήρε υπερβολική δόση και προσπάθησε να κρεμαστεί με τα σεντόνια του, αλλά τον έσωσαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.
Το 2010 αφέθηκε ελεύθερος, και παρά τις προειδοποιήσεις από την πλευρά της οικογένειας της Kelsey, οι δύο νέοι συνέχισαν να είναι μαζί.
Ο Willcocks βρήκε δουλειά, αλλά αντί να προσπαθήσει να μείνει «καθαρός» και να συνεχίσει τη ζωή του, με το μισθό του απλά συνέχισε να «συντηρεί» τον εθισμό του. Είχε φτάσει στο σημείο να ξοδεύει 1.900 ευρώ το σαββατοκύριακο με φίλους για κοκαΐνη.

«Όταν ήμασταν καλά, όλα ήταν τέλεια, αλλά όταν είχαμε προβλήματα ήταν απαίσια» είπε ο ίδιος στο δικαστήριο, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε κοιμηθεί με την ξαδέρφη της Kelsey.
«Τσακωνόμασταν συχνά. Χτυπούσαμε ο ένας τον άλλον. Υπήρχαν στιγμές που είχαμε καλέσει την αστυνομία ο ένας κατά του άλλου» πρόσθεσε.
Η Kelsey, που αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της, έμεινε ξανά έγκυος από τον Willcocks, αλλά έκανε έκτρωση γιατί, όπως του είπε είχε γνωρίσει ένα άλλο παιδί και ήθελε να χωρίσουν.
Τότε, εκείνος την πήρε τηλέφωνο και της είπε ότι θα αυτοκτονούσε και εκείνη τον παρακάλεσε να γυρίσει σπίτι.
Στις 28 Απριλίου, πέρασαν το απόγευμα σε φιλικό τους σπίτι, όπου ήπιαν. Ο Willcocks κατανάλωσε βότκα, αφού είχε ήδη πιει οκτώ μπουκάλια μπύρα νωρίτερα την ίδια μέρα.
Την επόμενη μέρα εκείνη τον χαρακτήρισε «αλκοολικό» και εκείνος… την έπιασε από το λαιμό μέχρι που λιποθύμησε!

Όταν συνήλθε άρχισε να τον χλευάζει λέγοντάς του ότι ούτε η κόρη τους, ούτε το έμβρυο που είχε «ρίξει» ήταν δικά του, προσθέτοντας ότι το αγόρι που είχε γνωρίσει ήταν «δέκα φορές καλύτερος» από εκείνον.
«Είχα αρχίσει να ξεχειλίζω από θυμό και δε μπορούσα να συγκρατηθώ. Εξερράγην» είπε στο δικαστήριο.
Τη στραγγάλισε πάλι, αφήνοντάς την αναίσθητη. Η Kelsey άφησε την τελευταία της πνοή την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο.
«Ήθελα να πεθάνει. Ένιωθα ότι έπρεπε να φύγει από τη ζωή μου. Αν ήμουν “καθαρός” μάλλον δεν θα είχαν γίνει έτσι τα πράγματα. Αλλά ήμουν “αλλού”» πρόσθεσε.

newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...