Σας άρεσε το Blog μας; Κάντε «Like»

Τι κρύβουν τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 15/12!

ZWDIA Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στον Λέοντα προδιαθέτει στο να αντιμετωπίσετε τα φλέγοντα ζητήματα μέσα σε ένα κλίμα δημιουργικής εγρήγορσης. Κάποιες σπατάλες θα προκύψουν εξαιτίας του τετράγωνου Άρη – Βόρειου Δεσμού. Κατά τις απογευματινές ώρες η αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα μπορεί να σας ξεγελάσει ή να σας δελεάσει κάνοντας σας να ζήσετε μια προσωρινή ουτοπία.

Κριός
Επαγγελματικά, σας ανοίγονται ορίζοντες ενώ μπορείτε πλέον σιγά – σιγά να αποκαταστήσετε ζητήματα επικοινωνίας στο χώρο της εργασίας. Οι συντονισμένες προσπάθειες και ο ενθουσιασμός που έχετε θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε πράγματα που θεωρείται άπιαστο όνειρο. Αισθηματικά, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πείτε αυτά που νιώθετε επισφραγίζοντας έτσι την πορεία της σχέσης. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως κάνετε πολύ λόγο για το τίποτα.

Ταύρος Πολλά πράγματα σας δημιουργούν μια λανθασμένη εντύπωση εξαιτίας του ότι σήμερα δεν θα έχετε τη νηφαλιότητα που έχετε συνηθίσει. Στον επαγγελματικό τομέα προσπαθείτε να κερδίσετε πράγματα που θα σας προσφέρουν οικονομική ανεξαρτησία. Αισθηματικά, μπορείτε να ελπίζετε σε ένα πλησίασμα το οποίο θα σας δώσει να καταλάβετε ότι τη σχέση σας δεν την αγγίζουν οι φουρτούνες. Οι γεννημένοι του 1963 ίσως αντιμετωπίσετε διαδικαστικά προβλήματα στις συναλλαγές σας.

Δίδυμοι Σήμερα, καλείστε να περαιώσετε καταστάσεις με τρόπο αθόρυβο και σύμμαχο την αυξημένη οξυδέρκεια σας. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως σας ζητηθεί να κάνετε πράγματα τα οποία είναι εκτός των προβλεπομένων εργασιών κι αυτό κάπως θα σας ταράξει. Αισθηματικά, ο πειραματισμός που κάνετε στη σχέση σας βοηθά να κατανοήσετε το σύντροφο και να αντιληφθείτε τα όρια του εαυτού σας. Οι γεννημένοι του 1977 βιώνετε μια κατάσταση η οποία δεν βγάζει πουθενά.

Καρκίνος Ζείτε μια καθημερινότητα που ουσιαστικά σας γεμίζει ανασφάλεια και τελικά κάπου σας απογοητεύει. Τα μηνύματα όμως είναι καλά και έτσι η σωστή προετοιμασία είναι το ήμισυ του παντός. Σήμερα, προσπαθήστε απλά να είσαστε ο εαυτός σας και εκφραστείτε στους φίλους σας γιατί αυτό θα βοηθήσει. Αισθηματικά, μετά από πολύ καιρό θα νιώσετε τη σιγουριά κι ότι κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο. Οι γεννημένοι του 1988 μάλλον προτρέχετε και ίσως διαψευστείτε.

Λέων Σήμερα, νιώθετε πως η δημιουργία μέσα στο χώρο της εργασίας θα σας δώσει την ανάλογη χρηματική ικανοποίηση. Αυτό αληθεύει αλλά δεν είναι βέβαιο κατά πόσο θα μπορέσετε να κρατήσετε αυτά τα χρήματα. Η προσπάθεια να εντυπωσιάσετε τον ερωτικό σας σύντροφο θα σας οδηγήσει σε σπατάλες οι οποίες δύσκολα θα μπορέσουν να καλυφθούν. Οι γεννημένοι του 1960 μην ζείτε μέσα από τα θέλω των άλλων.

Παρθένος Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο ηλιακό οίκο δεν βοηθά στον εφησυχασμό και συμβάλλει στην εγρήγορση, ούτως ώστε σε κάποια περίσταση να είσαστε έτοιμοι. Πλέον, οπλισμένοι με θάρρος και με πίστη στον εαυτό σας οδηγείστε σε μια κατάσταση η οποία σας οδηγεί στην επιτυχία. Αισθηματικά, οι προσδοκίες σας είναι υψηλές και οι κινήσεις που κάνετε δεν δικαιολογούν το μέγεθος τους. Οι γεννημένοι του 1992 προχωράτε τα σχέδια σας.

Ζυγός Σήμερα, μπορείτε να πετύχετε πράγματα με ιδιαίτερη ευκολία. Ίσως μια έμφυτη ανάγκη να βγείτε έξω και να κάνετε μια βόλτα στις αγορές να βοηθήσει στην αναπτέρωση του ηθικού σας. Επαγγελματικά, οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις σας δικαιώνουν, δίνοντας σας ηθική και οικονομική ανταμοιβή. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να κάνετε το πρώτο βήμα για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Οι γεννημένοι του 1975 διώξτε από πάνω σας τις αρνητικές σκέψεις.

Σκορπιός Ο Άρης μέσα από την Παρθένο συμβάλλει στη θετική αντιμετώπιση οποιαδήποτε κατάστασης ενώ παράλληλα σας βοηθά να προφυλάσσετε τα συναισθήματα σας. Ζητήματα που σχετίζονται με φίλους θα σας δώσουν να καταλάβετε το πόσο σημαντικοί είστε για τις ζωές κάποιων. Αισθηματικά, ίσως μια γνωριμία που δείχνει να είναι φιλική τελικά προκύψει ερωτική. Οι γεννημένοι του 1974 προσπαθήστε να εκτονωθείτε δια μέσω φυσικής άσκησης ή άλλης δραστηριότητας.

Τοξότης Οι ευκαιρίες σήμερα μπορούν να σας ανοίξουν δρόμους που θα οδηγήσουν σε μια επιθυμητή κατάσταση. Απεγκλωβισμένοι από το άγχος αλλά φορτωμένοι με ενέργεια μεγαλύτερη από αυτή που μπορείτε να διαχειριστείτε, προσπαθείτε να την εκτονώσετε κι αυτό οδηγεί σε βιασύνες και μικροατυχήματα. Αισθηματικά, νιώθετε πως η προσέγγιση προς την άλλη πλευρά δεν είναι η ανάλογη και αυτό σας προβληματίζει. Οι γεννημένοι του 1970 αποτραβηχτείτε από κάποια άτομα που δεν σας κάνουν καλό.

Αιγόκερως Η Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο έρχεται να σας κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σε ζητήματα αισθηματικά. Ίσως έχετε ρίξει το βάρος σας σε άλλες ασχολίες και κάπου ο ερωτικός σας σύντροφος ενδεχομένως να νιώθει αδικημένος. Επαγγελματικά, προσπαθήστε να βγάλετε προς τα έξω ένα όχι και τόσο αυστηρό προφίλ και μάλιστα με σηκωμένα τα μανίκια . Οι γεννημένοι του 1966 ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Υδροχόος Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στο Λιοντάρι σάς φέρνει προ των ευθυνών σας μιας και οι άλλοι έχουν υψηλές προσδοκίες από το πρόσωπο σας. Από το απόγευμα και μετά, η αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα ίσως σας αποπροσανατολίσει και σας δημιουργήσει μια κατάσταση ψυχικής ευεξίας, αφήνοντας στην άκρη εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Αισθηματικά, ζείτε μια κατάσταση όμορφη όμως θα πρέπει να δείξετε μέχρι που φτάνουν οι αντοχές σας. Οι γεννημένοι του 1984 μέσα από κάποια συνάντηση θα βοηθηθείτε.

Ιχθύες Έχοντας κατά νου πως σήμερα είναι δύσκολο να περάσετε απαρατήρητοι, προσπαθείτε να κινηθείτε όσο το δυνατόν πιο διακριτικά. Επαγγελματικά, διαπιστώνετε πως σε θέματα συνεργασίας ο Άρης από την Παρθένο σας κάνει να εκφράζετε μια αντίθετη άποψη και αυτό συμβάλλει στη δημιουργία ενός αρνητικού κλίματος. Αισθηματικά, ίσως προσπαθείτε να πετύχετε πράγματα τα οποία είναι ανέφικτα. Οι γεννημένοι του 1991 είσαστε προκατειλημμένοι με κάποια άτομα.

astrology

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...