Σας άρεσε το Blog μας; Κάντε «Like»

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 19/12 τα Ζώδια!

zodia-300x226 Γενικό προφίλ
Η μέρα ξεκινά με Σελήνη στην Παρθένο, ορίζοντας μερικές ακόμη ώρες με προτεραιότητα σε ποικίλες εργασίες. Όμως λίγο μετά τις 10 το πρωί, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, μεταθέτοντας το ενδιαφέρον σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, ενώ παράλληλα αυξάνει κατακόρυφα τις τάσεις κοινωνικότητας. Ωστόσο, τα προβλήματα που τίθενται εξ αιτίας των δύσκολων όψεων της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, είναι πολυσύνθετα και δεν αποκλείεται όσο περνούν οι ώρες να νιώσετε πως η ένταση διαρκώς και αυξάνεται. Χρειάζεται προσοχή και διπλωματικό πνεύμα, διότι οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν.

Κριός Σήμερα, θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να ταξιδέψετε μακριά. Κατά συνέπεια μια μικρή απόδραση ίσως να είναι το ιδανικό σενάριο για εσάς. Αισθηματικά, νιώθετε πως τριγύρω σας υπάρχει μια θετική αύρα και κατά συνέπεια η σχέση μπορεί να εξελιχθεί απροβλημάτιστα. Χρειάζεται όμως από μεριά σας λίγη περισσότερη τρυφερότητα και διαθέσιμο χρόνο.
Ταύρος Αν και οι σκέψεις σας είναι να μείνετε στο κρεβάτι όσο περισσότερο μπορείτε, προφανώς οι φίλοι και οι γνωστοί έχουν άλλη άποψη. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ακόμα και ένας πρωινός καφές με καλή παρέα μπορεί να έχει ιδιαίτερα ευεργετικά αποτελέσματα. Άλλωστε έχετε να προετοιμάσετε πάρα πολλά μιας και τα Χριστούγεννα ζυγώνουν και η καθημερινότητα σας κουράζει.
Δίδυμοι Μπαίνετε δυνατά στο παιχνίδι αδιαφορώντας για το τι θα πει ο κόσμος. Δυστυχώς για εσάς, κάνετε πράγματα τα οποία σήμερα θα χαρακτηριστούν ως παράτολμα. Δύσκολα θα μπορέσετε να γλιτώσετε από μια οικογενειακή συζήτηση η οποία προφανώς εκκρεμεί. Αισθηματικά, ίσως λάβετε κάποια μηνύματα τα οποία θα σας κάνουν να χαρείτε ιδιαίτερα.
Καρκίνος Ίσως σήμερα προσπαθήσετε να πάρετε τα ρίσκα σας, κάνοντας συζητήσεις με αισθηματικό περιεχόμενο. Από την άλλη, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να σας περιορίσουν στην έκφραση μιας και αυτό δεν συμφέρει. Τηλεφωνήματα από φίλους και επαφές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα ζητήματα αλλά κυρίως να καταλάβετε πως οι φιλίες είναι ανεκτίμητος θησαυρός.
Λέων Η ψυχολογία σταδιακά ανεβαίνει, τα νεύρα μετατρέπονται σε χαρά και ζωντάνια και τριγύρω σας σκορπάνε όμορφα χαμόγελα. Η διάθεση σας για πειράγματα ακόμα και προς το ταίρι σας θα δώσουν μια άλλη νότα στην καθημερινότητα ενώ δεν αποκλείεται να θελήσετε να εξέλθετε από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού, ερχόμενοι σε επαφή με περισσότερο κόσμο.
Παρθένος Όλη σας η ενέργεια προσπαθεί να βγει προς τα έξω, κάνοντας κάτι επίπονο. Ο Άρης στο ζώδιό σας εντείνει τους ρυθμούς και γι' αυτό μέσα από φιλίες και συγγενικά μαζέματα θα βρεθείτε να κάνετε κάποια πράγματα τα οποία δεν σας κουράζουν, απεναντίας σας ευχαριστούν. Η ανάγκη για παροχή προς το συνάνθρωπο με οποιοδήποτε τρόπο θα κάνει την παρουσία της αισθητή.
Ζυγός Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας είναι μια ευλογία αλλά και μια ευθύνη παραπάνω. Η προσπάθεια να κρατήσετε αλώβητο το προφίλ σας ίσως σας οδηγήσει σε λάθη και επιπολαιότητες. Αισθηματικά, ίσως κάποια πράγματα τα έχετε παρεξηγήσει και πρέπει να τα ξαναδείτε από την αρχή. Ένα δώρο ή μια εκδήλωση αγάπης θα σας δείξουν πως τσάμπα ανησυχείτε
Σκορπιός Η Σελήνη μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο σας δείχνει πως το σώμα χρειάζεται ξεκούραση. Υποσχέσεις που έχετε δώσει ξανά και ξανά χωρίς να τις πραγματοποιήσετε, κάνουν την εμφάνισή τους και απαιτούν μια συνολική λύση. Αισθηματικά, ίσως τελικά θαμπώνεστε από την εικόνα και αδιαφορείτε για το συνολικό περιεχόμενο. Τηλεφωνικές επικοινωνίες ίσως σας κουράσουν
Τοξότης Επισκέψεις και συναντήσεις σήμερα θα έχουν την τιμητική τους. Ίσως αναγκαστείτε να μπείτε ενδιάμεσοι σε κάποια αντιδικία, προσπαθώντας να γεφυρώσετε ένα χάσμα μεταξύ δύο ανθρώπων. Αισθηματικά, με τον Άρη στην Παρθένο νιώθετε ένα αισθηματικό μπλοκάρισμα να εκδηλώσετε την αγάπη σας. Αποφύγετε κοπιαστικές εργασίες, καθώς την εβδομάδα που έρχεται θα δαπανήσετε πολύ ενέργεια.
Αιγόκερως Οι άλλοι διακρίνουν επάνω σας κάποια μεταβολή η οποία όμως σχετίζεται με τη συναισθηματική σας κατάσταση. Απαλλαγμένοι από το άγχος του τι μέλλει γενέσθαι, κυκλοφορείτε με τη σχέση σας, λειτουργείτε όμορφα αλλά κυρίως νιώθετε ευτυχισμένοι. Όλο αυτό συμβάλλει στο να αποφορτιστείτε από την καθημερινότητα και από την επαγγελματική κόπωση.
Υδροχόος Πιστεύοντας πως κάποια πράγματα δεν μπορούν να εξελιχθούν, εξαιτίας της αρνητικής σκέψης κάποιων, αναλαμβάνετε τον ηγετικό ρόλο που σας αρμόζει και παίρνετε το παιχνίδι στα χέρια σας. Αυτό σας εξυψώνει στα μάτια του συντρόφου σας ο οποίος με τη σειρά του θέλει να συμβάλει αποφασιστικά σε όλη αυτή την αλλαγή. Αδιαφορήστε για το τι θα πουν και τι θα κάνουν οι άλλοι.
Ιχθύες Η μέρα σας βρίσκει με μια προδιάθεση να κάνετε μια μικρή ανασκόπηση στη ζωή σας. Έτσι, από μπροστά σας περνά το πρόσφατο παρελθόν και σας βοηθά να κατανοήσετε ποιος και τι έφταιξε. Μια βόλτα θα σας βοηθήσει να πετύχετε αρκετά πράγματα, να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και να σας φέρει πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο. Μέσα από τηλεφωνήματα θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...