Σας άρεσε το Blog μας; Κάντε «Like»

ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:TO ENA YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ

kolobaro1ah5 Μπάχαλο η κυβέρνηση το ένα υπουργείο κάνει τα αντίθετα απ αυτά που κάνει το άλλο εκθέτοντας όχι μόνον την.. εκτεθειμένη εν πάση περιπτώσει κυβέρνηση αλλά και την χώρα....

Την ίδια ώρα που το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών καλούσε τους νησιώτες να μην πάρουν μέρος στη μεγάλη τουριστική έκθεση στη Σμύρνη, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) χρηματοδοτούσε με 20 χιλιάδες ευρώ τη συμμετοχή στην έκθεση περιπτέρου με τη διαφημιστική καμπάνια του κρατικού οργανισμού!... Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Στρατής Μπαλάσκας
«Το υπουργείο Εξωτερικών, απαντώντας σε...ερωτήσεις στη Βουλή, τόνιζε πως «παγίως επισημαίνεται στα αρμόδια υπουργεία, τις δημόσιες υπηρεσίες γενικώς, αλλά και στους ενδιαφερόμενους πολίτες, ότι άτομα και φορείς που σχετίζονται με το ελληνικό κράτος δεν πρέπει να μετέχουν σε εκδηλώσεις ή εκθέσεις που διοργανώνει η Τουρκία και στις οποίες επιδιώκεται η προβολή αντίστοιχων φορέων του ψευδοκράτους και των συμβόλων του, με απώτερο στόχο την έμμεση αναγνώριση του παράνομου καθεστώτος στα κατεχόμενα».
Έκπληκτοι όμως οι επισκέπτες της τετραήμερης τουριστικής έκθεσης της Σμύρνης, που ολοκληρώθηκε αργά προχθές το απόγευμα, έβλεπαν ένα περίπτερο με τα επίσημα σήματα του ΕΟΤ.
Στα ερωτήματα δε των επισκεπτών, οι υπεύθυνοι απαντούσαν πως πρόκειται για ένα περίπτερο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της χώρας (ΗΑΤΤΑ) «σε συνεργασία με τον ΕΟΤ»!
Μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο απέδωσε τα αναμενόμενα. Από τον περασμένο Οκτώβριο στη «Διαύγεια», με την υπογραφή του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Γιώργου Κολέτσου, είναι αναρτημένη απόφαση χρηματοδότησης με 20.000 ευρώ της προαναφερθείσας επίσημης συμμετοχής. Της συμμετοχής δηλαδή σε μια έκθεση που κατά τα άλλα όλοι οι υπόλοιποι πλην του ΕΟΤ και των συνεργαζόμενων μαζί του φορέων, όπως η ΗΑΤΤΑ, και προπάντων οι εκπρόσωποι των χειμαζόμενων οικονομιών του βορείου Αιγαίου, «δεν πρέπει να μετέχουν»»!

Γενικώς ένα μπουρδέλο…

exofitsio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...